Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu un servet
Il taiem bucati subtirele pentru a nu mai le bate cu ciocanul de snitele, le condimentam cu sare si piper.
Cartofii ii curatam, ii spalam si ii dam pe razatoarea mica.
Zeama ce o lasa o stoarcem bine.
Intr-un bol mixam ouale cu smantana.
Adaugam cartofii, sare, piper, boia de ardei,mararul si busuiocul.
Amestecam cu o lingura toate ingrdientele.
Punem hartie de copt intr-o tava si o ungem cu unt.
Pe o farfurie turnam putina faina alba.
Trecem fiecare bucata de pui prin faina, apoi prin amestecul de cartofi si le asezam in tava.
Le introducem in cuptorul incins la o temperatura potrivita.
Cand prind o crusta aurie inseamna ca sunt facute( putem incerca cu o scobitoare puiul sa vedem daca este bine patuns).
Le scoatem la racorit si servim.
Sa aveti pofta!
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult